Bichon Havanez
COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Bichon Havanez de vanzare

Bichon Havanez de vanzare, rasa pura 100%, Contractul de vanzare-cumparare in care este garantata suplimentar puritatea rasei. Avem disponibili catei bichon havanez atat masculi cat si femele in mai multe combinatii de culori care se livreaza in Romania cu Transport gratuit efectuat cu masini adecvate autorizate D.S.V., masini in care cateii beneficiaza de conditii de calatorie europene (climatizare, densitate per metru patrat adecvata etc). Pentru clientii care sunt la primul catel venim in intampinarea acestora cu o brosura de informare cu privire la ingrijirea corespunzatoare, alimentatie, vaccinare, deparazitare etc.

Acest catel il recomandam pentru familiile cu copii sa fara, pentru persoanele varsnice deoarece este un caine docil si cu un temperament perfect echilibrat gratie liniilor genetice de top din care cateii nostri provin.

bichon havanez de vanzare pret accesibil, catei de rasa bichon havanez de vanzare, pui bichon havanez de vanzare preturi accesibile, canisa vinde catei din rasa bichon havanez