Doberman

Doberman de vanzare

Doberman de vanzare, talie mare, catei la varsta de 3 luni, vaccinati la zi cu produse de top, provin din parinti cu pedigree de tip A;

Ne mandrim cu exemplarele noastre din rasa Doberman deoarece sunt la cel mai inalt nivel calitativ; sunt exemplare certificate, sanatoase, gata spre a fi livrate la dumneavoastra. Cumparand un Doberman de la noi stiti sigur ca acesta corespunde exigentelor dumneavoastra de la prima si terminand cu ultima gena gratie genotipului de mare valoare mostenit de cele 4 generatii de ascendenti: parinti, bunici, strabunici, stra-strabunici.

Actele cu care vine orice exemplar de Doberman: contract de vanzare-cumparare care atesta dreptul de proprietate depplina; pedigree de tip A (optional); garantie post-vanzare (pentru a fi siguri ca acest catel este unul sanatos si ca va trai garantat si dupa livrare); pasaport; microcip; transport gratuit;asistenta veterinara asigurata non-stop de catre unul din medicii veterinari ai Canisei Premium.

Aceasta rasa este una potrivita pentru cei care au mai avut un caine inainte; sunt caini foarte inteligenti, energici, loiali si foarte buni paznici; se dreseaza usor; recomandam o minima socializare incepand cu momentul primirii de catre client; Prenotarile se fac la numarul afisat. Va asteptam cu drag!

doberman de vanzare pret avantajos , catei de vanzare, rase de catei doberman preturi avantajoase de talie mare