Bulldog American
COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Vand Bulldog American

Vand Bulldog American de o calitate cu adevarat deosebita gratie ascendentei de top, carnet de sanatate vizat la zi cu vaccinari si deparazitari interne corect efectuate, la termen si cu produse foarte eficiente; contract de vanzare cumparare cu valoare juridica prin care clientul nostru devine noul proprietar de drept, pasaport tip pentru caini si pisici cu care puteti calatori oriunde in lume, microcip de tip ISO 11784/11785 care va ajuta la identificarea sigura a catelului pe toata perioada vietii acestuia; asigurare medical-veterinara - garantie pe toate afectiunile cu etiologie virala si congenitala; brosura de informare; transport efectuat in conditii de siguranta si igiena gratie unor masini noi, special echipate conform cu standardele europene in vigoare.

Daca aceasta rasa va place o puteti comanda printr-un simplu apel telefonic la numarul de telefon afisat pe site. Daca nu sunteti insa decis la aceasta rasa si doriti sa aflati mai multe informatii atunci sunati tot la acest numar si cereti informatii despre alte rase de paza si protectie. Va asteptam cu mult drag!

vand bulldog american pret avantajos, catei de vanzare, caini de vanzare, rase de paza, vand bulldog american rasa pura, vand bulldog american

COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.